Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Rossland Kft.

2500 Esztergom Erzsébet királyné utca 21.

Adószám: 23857085-2-11

Cg.: 11-09-020193

 

Helly Hansen Workwear márkabolt:

1037 Budapest, Vörösvári út 135.

Tel.:

Üzlet: +36/70 347 44 99

Kade Zoltán: +36/70 200 85 80

 

Cégünk, a Rossland Kft. 2013 óta büszkén szolgálja ki vásárlóinkat a Helly Hansen Workwear (munkaruházat) prémium termékeivel. Elsőként Magyarországon nyitottunk márkaboltot, hogy lehetőséget teremtsünk számukra a termékek személyes megtekintésére, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ne csak egyetlen kép alapján döntsenek. Webáruházunk és bemutatótermünk mellett széles árukészlettel, változatos méretszortimenttel és magas szintű szaktudással várjuk kedves vásárlóinkat.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legkiválóbb Helly Hansen Workwear termékek, melyek a munkaruházat piacán kiemelkedő minőségűek. A választékunkban szerepelnek aláöltözetek, láthatósági ruházatok, kiegészítők a munkaruházathoz, valamint női munkaruházatok. Emellett szintén megtalálhatóak nálunk a Helly Hansen munkaruházat prémium darabjai, amelyek kiemelkednek a minőségben és funkcionalitásban.

Az elkötelezettségünk azonban nem merül ki csupán a termékek kínálatában. Az ügyfeleink elégedettsége érdekében készséges szakértőink mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a megfelelő termék kiválasztásában és bármilyen kérdésre válaszoljanak. Hiszünk abban, hogy a munkavédelem és a komfortosság nem zárják ki egymást, és célunk, hogy partnereink mindig a legjobbat kapják tőlünk.

Válassza a Rossland Kft.-t, amikor Helly Hansen Workwear prémium munkaruházatot keres!